Ані Лорак — Мальви. Кліп. Текст пісні.

Ані Лорак

Ані Лорак - Мальви. Кліп. Текст пісні.

Як по-новому залунала пісня «Мальви» у виконанні Ані Лорак

Чесно кажучи, я не очикував такого ефекту, коли починав дивитись новий кліп співачки. Ледь не отримав сльози на очах…

Подивіться обов’язково.

Ані Лорак — Мальви. Кліп.

Ані Лорак — Мальви. Текст пісні.

Заснули мальви бiля хати,
Iх мiсяць вийшов колихати.
I тiльки мати не засне, мати не засне,
Жде вона мене.
I тiльки мати не засне, мати не засне,
Жде вона мене.

О, мамо рiдна, ти мене не жди,
Менi в наш дiм нiколи не прийти.
З мойого серця мальва проросла,
I кров’ю зацвiла.
Не плач же, мамо, ти ж бо не одна –
Богато мальв насiяла вiйна.
Вони шепочуть для тебе восени:
«Засни, засни, засни, засни…»

……….

У матерiв є любi дiти,
А у моєi – тiльки квiти.
Самотнi квiти пiд вiкном, квiти пiд вiкном
Заснули вже давно.

Як зiйде сонце – вийди на порiг,
I люди вклоняться тобi до нiг.
Пройдися полем – мальви буйних лук
Торкнуться твоiх рук.
Життя, як пiсня, що не вiдзвенить,
Я в мальвi знов для тебе буду жить,
Якщо ж я ласку не встигла принести —
Прости, прости, прости, прости…

Вся музыка Прикол Новостей

Ані Лорак — Мальви. Кліп. Текст пісні.: 23 комментария

  1. Vasilij Dorosh

    у меня не вызывает никаких эмоций, потому что слишком поздно она эту песню спела. выжидала наверное кто кого

  2. Украинец

    Сучки продажные, Лорак, Повалий и Потап за наградами в Рашку поехали. Потоп после награждения еще и штаны на сцене в Рашке снял. А эти две сучки, Повалий и Лорак концерты в Крыму дают.
    Если бы в 1941г. Любовь Орлова получила премию в Берлине им. Геббельса, что бы о ней подумали в СССР? Расстрели бы на месте.
    Бойкот этой продажной твари!

    1. Діана

      Ти що дура(к) москаль . Ти читаєш що ти написала Ані лорак не співає у Криму та якрас війська. Вивчи українську мову ане пі дписуйся іменем України. Москалюка чортовий !!! АНІ ЛОРАК ЗСПІВАЛА ДУЖЕ КРАСИВО!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Діана

    Мені дуже подобається пісня коли слухаю мені здається що це співає ангел із небес

    1. Zozule4ka

      А мені більше подобається ця пісня у виконанні Еріки. Гламурно про війну співати не можна. А після того, як Лорачка золоті самовари у Москві отримувала, в той час, коли Россія вбивала наших хлопців на Сході, взагалі не сприймаю її.

  4. Светлана

    Текст пісні ганрний))Ані Лорак мені раніше дуже подобалась, але після такого як вона поїхала самовар получати і виступала в окупованому криму вона мені просто нестерпна стала!!! гнати таких співаків з України!!!!! Нехай волити з Повалійкою в Росію! Пропоную влашувати бойкот Лорачці ї всім її виступам! Зраників геть з України! І я вважаю ттеба забрати в неї заванна НАРОДНОЇ Артистки України!!!!
    Слава Україні!

    1. Цибуля Автор записи

      Мне очень не нравится вся история вокруг Ани Лорак.
      А скажите точно, покажите ссылку какую-то о том, что она выступила в Крыму. Плиз.
      И как Вы относитесь к травле Андрея Макаревича в России?

    2. тетя Мотя

      А мне нравилось когда она в начале творческого пути джаз пела… Была на её концерте. Потом она перешла на попсу- потеряла лицо, не помню её песен, ни одной. Этими огламурнеными «Мальвами» осквернила память убитого рашистами Ивасюка. Захотела быть одной задницей на два базара, ну и получила. Потому что поддерживать одну или другую сторону можно когда речь идет например о чипсах, с перцем или беконом, но когда соседняя страна идет на твою родину с войной, оккупирует часть твоей родины, убивает твоих сограждан, а Ты едешь туда за наградами, это мерзко. И Крыма не нужно с концертами. Она ведь для народа поет, народ и высказался- пикеты в Одессе правильные, пусть видит, как к ней люди относятся. Почему не поехала петь для солдат, а лишь в мажорную «Ибицу»?

      1. Цибуля Автор записи

        Мотя, как Вы относитесь к травле Андрея Макаревича в России?

        1. тетя Мотя

          Никак:))) Дела соседей. Меня болит душа за убитых украинцев. Мне нет дела до России, я даже кроме Путина и Медведева не знаю кто у них там при власти — мне Россия неинтересна. А если уж хочешь сравнений. Макаревич знает правду и не боится идти против Путинской геббелевской машины, зная, что его будут травить. Каролина Куек знает правду и хочет урвать побольше денег от почитателей в России. «Ничего личного-просто бизнес». Это почувствовали люди — фальшь под помадой не скроешь. Травля от Путина и одесского евромайдана две большие разницы. Пусть Куек едет в Россию и там себе поет спокойно и никто возражать с пикетами не будет.

  5. машка

    як би ви знали як я кароліну поважала я була її шаленою фанаткою …….не пропустила її жодного концерту їздила в інші міста на її концерти ……….завалювала свої шафи різними журналами ,фото вся квартира була обвішана в її плакатах………… все почалося з її концерту який був пару метрів від майдану……. коли студентів травила газом ……….вона завивала як сука ………мене це дуже розгнівило ,(думаю не тільки мене)……но в мене ще були про ню добрі думки ( думаю мало шо великий концерт люди купили білети тож не будуть гроші пропадати…………)но потім вона мене вбила на повал зі своїми самоварами………підстілка кіркоровська……не поважаю її після цього взагалі її ніким не важаю ………а коли в одессі був її (концерт) якого хера там було стільки цих ублютків чого ці придурки ( міліціонери) пішли охороняти цю дешеву підстілку …..а в цей час наших хлопців рострілюють як пушічне мясо …………прогнати з України таку суку……….

    1. Zozule4ka

      Важливо щоб ми не уподобились ватникам і не стали вишиватниками. Гнати- ні, досить того, що ніхто не прийде на концерт і не купить діска з піснями. А гнати є кого і без Кароліни. Того ж Ківалова. Чи Єфремова.

  6. Имя

    Автор текста (слов): Гура Б., Композитор (музыка): Ивасюк В. Какого черта «Ані Лорак — Мальви. Кліп …»?

    1. Цибуля Автор записи

      Какого чёрта вам не нравится?
      Или не Ани Лорак поёт? Или не её клип? Или написано, что её музыка и слова? Или не написано, что песня зазвучала по-новому?

      Или просто она вам ненавистна в ходе последних событий? Тогда так и пишите. )

  7. from Ukraine

    Так, звичайно Кароліна двулична. Коли вийшов цей кліп, мені він дуже не сподобався її гламур. ЇЇ ретельно намащені блиском губи, «стрєлки» на повіках ну ніяк не поєднувалися з темою пісні. «Стразікі» і війна, це як можно поєднати? В кліпі фальш, намагання привернути увагу українських шанувальників. В неї ж брат загинув в Афганістані, як вона так може? — подумалось. А зараз я думаю, ну чому радикальні українці цькують лише її? Чому не пікетують Петра Порошенка, у якого три філіали «Рошен» у Росії, з вимогою позбутися цього бізнесу, який дає прибуток його сім’ї лише в 2%? Невже Україна не дорожча для Президента, ніж цих 2%? Ні ж бо, вчепилися в цю Лорачку. Знову підміна.

  8. Zozule4ka

    А хто ця жінка, про яку тут всі пишуть? Не можу пригадати. Наче пісні колись співала? Заміж за турка начебто вийшла? Куек, Куйок чи як там її звати- не важливо, а ось помер вчора Євген Сверстюк, дисидент, Совєти його мурдували по тюрьмах, а він вижив. Людина з великої літери. «Але пам’ятаймо, що нам історія просто на чолі записала всю обережність, пасивність, перечікування і лінь предків, і кожне нове покоління від колиски розплачується за це своєю долею і честю. І заново визбирує духовну спадщину наших донкіхотів серед намулу спадщини рабів.»- оце він сказав про українців. Євген Сверстюк житиме вічно, а жінку, що хоче боженькою-мученицею для мешканців Росії виглядати, через рік вже ніхто не згадає.

  9. Kitty

    Все тут такие умные,Ани Лорак плохая,майдан не поддержала,в Крым поехала выступать,самовар получила..Как можно смешивать искусство и политику???Вы начали эту войну с майдана,а теперь виноваты все кроме вас..А сейчас вы вспомнили,что вы патриоты???

    1. Катя

      Ани Лорак украинка и поет для украинцев. ПРИЧЕМ ТУТ МАЙДАН?????? Майдан поддержала лишь часть Украины, а сейчас считает что РОССИЯ- ОККУПАНТ после Крыма и войны на Донбассе ВСЯ УКРАИНА. Объясни КАК УКРАИНКА МОЖЕТ БРАТЬ ИЗ РУК ВРАГА НАГРАДЫ ?????? ТВОЙ народ УБИВАЮТ РУССКИЕ ОККУПАНТЫ.
      ХВАТИТ МОРОЗИТЬСЯ!!! ПИАРЩИЦА ХРЕНОВА!!!! Кроме того что певица, она имеет национальность, гражданская позиция- целую зад врагу, потому что я за мир?????

  10. Українець

    Пісня класна. Звучить прекрасно. Якщо вона співала в Криму то слухайте москалі і насолоджуйтесь красотою звучання.

  11. Ukr

    Зрадниці голос настільки спротивився що рвати хочиться зрадниця немає права співати Українською мовою!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *